Menu

MasterBet

Μετά την πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και διαχείρισης πρακτορείων και έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία, σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε τις Web Εφαρμογές (KiNOPRO, LiVEPRO, PROγνωση) οι οποίες λειτουργούν ως ένα βασικό εργαλείο στη διάθεση του πράκτορα.

Μελετώντας τις ανάγκες που δημιουργούνται, οι Web Εφαρμογές έρχονται να δώσουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένες και αναλυτικές πληροφορίες για τα 2 βασικά παιχνίδια Kino – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, προσφέροντας συγκεντρωμένες «σε μια οθόνη» όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο πράκτορας για να εξυπηρετήσει και να ικανοποιήσει τους πελάτες και να βρίσκεται ΠΑΝΤΑ ένα βήμα μπροστά.

Χαρακτηριστικό των εφαρμογών είναι η δυνατότητα ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ αναζήτησης με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Σκοπός μας είναι οι Web Εφαρμογές να αποτελέσουν σύμβουλο πώλησης του πράκτορα αλλά και το μέσο ώστε να γνωρίζει πάντα κάτι παραπάνω από τον πελάτη. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η αμεσότητα στην επικοινωνία με τον παίκτη και δίνεται η δυνατότητα στον πράκτορα να γίνει ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

KiNOPRO Web:

Είναι σχεδιασμένο για τον πράκτορα με σκοπό να του δίνει όλες τις απαντήσεις ώστε να αντιμετωπίζει τον κακόβουλο, τον έξυπνο και κυρίως τον δύσπιστο πελάτη, ο οποίος κάνει ζημιά στο πρακτορείο του, φωνάζοντας δυνατά π.χ. κλείσανε την κάνουλα του ΚΙΝΟ, δε μοιράζει το ΚΙΝΟ λεφτά, δε δίνει τίποτα σήμερα, εκφράσεις που σίγουρα έχει ακούσει κάθε πράκτορας. Αυτόν τον πελάτη πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με επιχειρήματα και όχι να λογομαχήσουμε μαζί του. Του απαντάμε με στοιχεία τα οποία έχει ο πράκτορας με σκοπό να τον κάνει να καταλάβει ότι το ΚΙΝΟ μοιράζει χρήματα, στο ΚΙΝΟ κερδίζει και έτσι από εχθρός του παιχνιδιού και δυσφημιστής, να γίνει φίλος, να ενισχυθεί η πίστη και η ελπίδα του με σκοπό να παίξει.
Με τη εφαρμογή του πράκτορα υπάρχει η μοναδικήδυνατότητα να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ΠΟΤΕ, ΠΟΣΑ, σε κάθε κατηγορία, για όποιο διάστημα υπάρχουν επιτυχίες στο ΚΙΝΟ, πράγμα που δεν μπορεί να το κάνει ούτε στη σελίδα του ΟΠΑΠ.
Αυτά είναι στοιχεία που μπορεί να τα τυπώσει κιόλας αν ο πελάτης εξακολουθεί να είναι δύσπιστος.

PROγνωση Web:

Είναι βοηθός του πράκτορα. Όπως λέει και το μότο μας, ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Τι κάνει λοιπόν η εφαρμογή αυτή? Δίνει τη δυνατότητα στον πράκτορα να έχει ΟΛΕΣ τις αλλαγές αποδόσεων ΑΜΕΣΑ στην οθόνη του και να τις εκτυπώνει, όλους τους τζίρους της Betfair ώστε να δείχνει την τάση της αγοράς και φυσικά τα προγνωστικά χωρίς κόπο, τα οποία έχουν συνήθη επιτυχία 60% – 70% και εξελίσσονται συνεχώς.
Απαντάει λοιπόν κάθε φορά ο πράκτορας εύκολα, χωρίς κόπο και τα βλέπει και ο παίκτης μόνος του στην οθόνη της εφαρμογής, σε ερωτήσεις τύπου «κανένα στανταράκι έχεις για μας», «ποια παιχνίδια παίζουν», «έχουμε φραγμένα», «έχουμε αναβολές», «που παίζει σήμερα ο κόσμος» και άλλα τέτοια. Όλα αυτά που θα χρειάζονταν χρόνο και κόπο, ο πράκτορας τα έχει με 2 κλικ.
Προφανώς υπάρχουν και αλλού αλλαγές αποδόσεων αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ όλες, σε αυτή τη μορφή, εύκολα για τον παίκτη και στη σελίδα του πράκτορα να μπορεί να τα εκτυπώσει και να τα βλέπει χωρίς κόπο.

LiVEPRO Web:

Είναι το τμήμα των αποτελεσμάτων που έχει ανάγκη και ο παίκτης και ο πράκτορας, σε μια μορφή που και οι δύο να παίρνουν τις σημαντικότερες και χρήσιμες πληροφορίες, εύκολα και χωρίς κόπο.

OPAP-SHOP

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο Φροντιστήριο

Όμιλος Φροντιστηρίων ΝΕΟ είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα. Με 40 Εκπαιδευτικά Κέντρα και 500 καθηγητές και 4.000 μαθητές κατέχει όσο κανείς άλλος την εμπειρία και την τεχνογνωσία που ζητά ένας σημερινός υποψήφιος από έναν εκπαιδευτικό χώρο.
Το Πακέτο Ολικής Ποιότητας ΝΕΟ  του Ομίλου Φροντιστηρίων ΝΕΟ παρέχει:

  • Ολοκληρωμένο πακέτο μαθημάτων για κάθε τάξη.
  • Αυστηρά ολιγομελή τμήματα 7-8 ατόμων.
  • Εξειδίκευση των έμπειρων καθηγητών μας σε ένα αντικείμενο διδασκαλίας.
  • Δικτυακό τόπο με πληθώρα πληροφοριών και υπηρεσιών.
  • Προσωπική ασφάλιση όλων των μαθητών μας.
  • Ειδικά εκπαιδευτικά βιβλία αλλά και σημειώσεις για κάθε μάθημα.
  • Εβδομαδιαία ολοκληρωμένα διαγωνίσματα διάρκειας 2 ωρών για όλα τα μαθήματα.
  • Επαγγελματικός προσανατολισμός.

Διεύθυνση Σπουδών
Ξυλόκαστο
: Τσιώτος Βλάσιος
Κιάτο: Θάνου Ιωάννα
Δερβένι: Λυμπερίδης Αντώνης
Κράθιο: Κραββαρίτη Σοφία

Νέο Φροντιστήριο Ξυλοκάστρου Αγίου Βλασίου 13 (2ος Όροφος) Τηλ: 27430 29202 Fax: 27430 29203 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέο Φροντιστήριο Κιάτου Κροκιδά 24 (1ος Όροφος) Τηλ: 27420 21074 Fax: 27430 29203 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέο Φροντιστήριο Δερβενίου Πάροδος Πανταζοπούλου (Ισόγειο) Τηλ: 27430 29202 Fax: 27430 29203 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέο Φροντιστήριο Κραθίου Διόδια Κραθίου (2ος Όροφος) Τηλ:2696032967 Κιν: 6972194913 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

neo

Διαβάστε περισσότερα...

Διαφημιστείτε Εδώ

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να διαφημιστείτε μέσα από τις ιστοσελίδες μας με διάφορους τρόπους.

Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα...